Tortilla de papas y habas
Hello everybody, it's John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Tortilla de papas y habas. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Tortilla de papas y habas is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Tortilla de papas y habas is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Tortilla de papas y habas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortilla de papas y habas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Tortilla de papas y habas using 11 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
#mercado Para la consigna de esta semana tocó habas, así que con lo que compré que fue poco más de un kilo (le saqué el jugo), hice una comida distinta para cada uno, adecuándola a nuestros gustos! Esta tortilla fue para mi hijo. Sale una tortilla bien grande, de dos o tres porciones. En el correr del día subo las otras recetas.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tortilla de papas y habas:
- 5 papas grandes
- 1 puñado habas
- 2 fetas jamón
- 4 huevos
- Sal
- Pimienta negra
- Curry
- Orégano
- Hojitas cilantro (opcional, puede ser perejil)
- Chorro aceite
- Agua para cocción
Steps to make to make Tortilla de papas y habas
- Picamos las papas en cubos y las ponemos a hervir en agua salada hasta que estén cocidas pero firmes. Las colamos y reservamos.
- Sacamos las habas de la vaina, las ponemos a hervir en abundante agua con sal. A mi me llevó 20 minutos para que quedaran tiernas. Se pueden comer así o se les puede retirar la piel que las recubre. Como nunca había hecho, leí por todos lados cómo se cocinaban, hay quien saca la piel y quien no. Así que opté por dejársela. Colamos y reservamos.
- En un bol batimos los huevos, añadimos la sal y todas las especias. Ponemos las papas y habas.
- Añadimos el cilantro y el jamón picado. Mezclamos todo y llevamos a una sartén con aceite bien caliente. Procuren que el aceite moje toda la superficie y bordes. Acomodamos y tapamos.
- Dejamos cocinar de un lado 5 minutos más o menos, cuando se despegan los bordes, damos vuelta con cuidado, ayudándonos con un plato y cocinamos del otro lado por 5 minutos más. Ustedes ven el punto que les gusta. Dejamos reposar un poco y desmoldamos.
- Quedó súper alta y rica. Que disfruten!
As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more natural control over your diet and adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little basically spicy, you can make simple modifications to attain this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't require to discover them however only if you master some basic food preparation techniques.
This isn't a complete overview to quick and easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food Steps to Prepare Quick Tortilla de papas y habas. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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