Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez is something that I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez estimated approx 15 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez using 4 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
#cotillón #LasRecetasDeCookpad #dominó Cuando el año pasado vi la piña con canela y brandy de Alfonso López supe que alguna vez terminaría cocinándola. Al final fue ayer, como postre de Nochebuena y con Pedro Ximénez porque no tenía brandy. Por aquí se comentó que sabía a chuchería de piña 😋 La verdad es que es el broche perfecto para una comida de celebración y también muy digestiva porque ayuda a hacer bien la digestión y captura la grasa de otros alimentos. Además es muy fácil y rápido... ¡No se puede pedir más!
Ingredients and spices that need to be Take to make Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez:
- 1 piña natural madura
- 1 cucharadita canela molida
- 1 vasito pequeño de Pedro Ximénez o cualquier otro vino dulce
- 1 chorrito aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez
- Trocea la piña en cuadrados. Yo la corto por la mitad y luego vacío cada una de las partes metiendo el cuchillo por el filo de la cáscara y hundiéndolo hasta la piel de abajo, sin traspasarla. Luego lo deslizo cortando en línea todo el perímetro de la piña a ras de la cáscara
- Luego hago líneas horizontales y verticales metiendo bien el cuchillo hasta la piel de abajo, sin cortarla. Y cuando está toda la ahueco para que queden los cuadrados bien visibles, algo hacia afuera. La medida es de cuadrados que se puedan comer de un bocado
- Y los voy sacando con cuchillo, cucharilla o la mano, según me vaya apañando mejor, hasta vaciarla por completo
- Pon todos los trozos sobre una sartén con un chorrito de aceite caliente y saltéalos un par de minutos. Luego añade la cucharadita de canela molida, remueve bien y saltéalos a fuego fuerte un par de minutos más. Añade el vasito pequeño (yo uso uno de té árabe)
- Remueve bien y deja que se saltee a fuego fuerte, removiendo de vez en cuando, hasta que el líquido se haya reducido casi por completo
- Sirve caliente y ¡¡a disfrutar!! ¡¡Los trozos de piña mojados en la salsita son una delicia!!
As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or more active ingredients or is a bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you don't require to discover them yet just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a total guide to quick and simple lunch dishes yet its excellent food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Quick Postre de piña salteada con canela y Pedro Ximénez. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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