Semillas de auyama crujientes
Hello everybody, it is John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Semillas de auyama crujientes. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Semillas de auyama crujientes is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Semillas de auyama crujientes is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Semillas de auyama crujientes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Semillas de auyama crujientes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Semillas de auyama crujientes using 5 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
Si eres de los que te gusta aprovechar todo de la comida les recomiendo esta receta.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Semillas de auyama crujientes:
- 1/2 Taza semillas de calabaza
- 2 cdas aceite de oliva
- 1 1/2 taza agua
- 1 cdta sal
- 1 cdta cúrcuma
Instructions to make to make Semillas de auyama crujientes
- Lo primero es sacar las semillas a la calabaza o auyama, yo tenía dos trozos grandes que tenía para hacer una cremita por eso aproveche de hacer este snack.
- Luego de sacarlas debes sacar toda la pulpa que queda pegada a las semillas, eso lo haces con las manos no es muy difícil, ya sacada la pulpa la pones en un colador y las lavas muy bien.
- Luego de lavarlas las pones en una olla con el agua y 1/2 cucharadita de sal por unos 20 minutos a fuego medio.
- Aparte pones el aceite de oliva, la cúrcuma y 1/2 cucharita de sal y lo mezclas.Yo usé cúrcuma pero se puede hacer con otros condimentos en polvo, pueden ir probando con los que más les guste a ustedes.
- Escurres bien las semillas y las metes en la mezcla que hiciste y las mojas muy bien.
- Las colocas esparcidas lo más posible en una bandeja y las metes al horno solo con el calor de arriba en el grill para que les pegue el calor directo, aunque si tu horno no lo tiene también debe funcionar ponerlo normal puede que se tarde un poco más, y las pones a dorar a 200°C por media hora aproximadamente, las puedes mover a los 15 minutos a ver como van quedando.
- Se van a secar y se van poner sueltas en la bandeja, si escuchas bien las escuchas crujir y alguna hasta salta en el horno, quiere decir que ta están listas para sacarlas.
- Luego las sirves y listo, esto acompañado de alguna bebida espirituosa es muy buena combinación, espero les guste.
As your experience and also self-confidence grows, you will certainly find that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes promptly. As for standard food preparation abilities for novices you don't need to discover them however only if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a full guide to quick as well as easy lunch dishes yet its excellent food for thought. With any luck this will get your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Easiest Way to Prepare Award-winning Semillas de auyama crujientes. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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