Bizcocho de Remolacha
Hey everyone, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Bizcocho de Remolacha. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Bizcocho de Remolacha is one of the most favored of current trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Bizcocho de Remolacha is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Bizcocho de Remolacha, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bizcocho de Remolacha delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Bizcocho de Remolacha is 8 pax. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Bizcocho de Remolacha estimated approx 45/50 min.
To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Bizcocho de Remolacha using 8 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.
Cuando hice el tartar de salmón y remolacha, me sobraron algunas de ellas... Y pensé: comida de aprovechamiento! Entonces decidí hacer un bizcocho casero de Remolacha, para evitar que pudieran estropearse. Ha quedado riquísimo y bien bonito. ¡Espero que os guste! ❤️ #postres #bizcocho #remolacha
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bizcocho de Remolacha:
- 2 remolachas crudas o cocidas
- 180 gr. azúcar blanca o tostada
- 250 gr. harina de trigo normal
- Zumo de medio limón
- 1 cucharadita levadura en polvo
- 2 huevos
- 1/2 vasito aceite de girasol
- Mantequilla para el molde
Steps to make to make Bizcocho de Remolacha
- En primer lugar ponemos el horno a precalentar 180°. Una vez hecho esto empezamos a elaborar. Troceamos la remolacha (si está cruda, la pelamos y la troceamos) y añadimos los trozos a un batidor de vaso.
- Añadimos también el zumo exprimido de nuestro medio limón, los dos huevos enteros (clara y yema) y nuestro medio vasito de aceite de girasol (podéis usar otros aceites vegetales que os gusten). Batimos bien hasta que quede una mezcla bien homogénea de precioso color rosa.
- Después, abrimos nuestro batidor de vaso y añadimos el azúcar. Batimos de nuevo bien, para que la mezcla sea perfecta. Procuramos rebañar los restos de los laterales para que no se acumule el azúcar en las paredes del vaso y se incorpore todo.
- En un bol de cristal a parte, tamizamos la harina de trigo y enseguida añadimos la mezcla resultante de nuestro batidor. Con unas varillas de mano mezclamos todo muy bien para que no queden grumos y sea homogéneo.
- Justo al final, añadimos la cucharada de levadura, y volvemos a mezclar todo, todo, bien. Para integrar ambos ingredientes secos.
- Preparamos un molde de bizcocho o desmontable, bien cubierto en el fondo con mantequilla, para evitar que se pegue al desmoldar. El horno debemos haberlo precalentado a 180° como indico en el Paso 1. Una vez metemos el bizcocho en el horno, el tiempo de cocinado es de unos 40 minutos aproximadamente. Sabréis que está listo con la prueba del palito. Y, ¡ya está! Tenemos un bizcocho sanísimo para desayunos y meriendas.
- Podéis añadir azúcar glass por encima, o preparar un rico frosting de queso crema. A vuestro gusto!
- Conservación: en un lugar seco de la cocina y tapada con film transparente o una tartera. No recomiendo nevera para los bizcochos porque se secan y pierden el tacto esponjoso.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet and adapt your diet to your personal preferences with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a bit more or less hot, you can make simple adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on time. As for standard cooking skills for novices you do not need to learn them but just if you master some basic cooking strategies.
This isn't a complete overview to fast and also simple lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Homemade Bizcocho de Remolacha. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment