Lo que Causa el Lumami de acelga
Hello everybody, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Lo que Causa el Lumami de acelga. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Lo que Causa el Lumami de acelga is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Lo que Causa el Lumami de acelga is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Lo que Causa el Lumami de acelga, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Lo que Causa el Lumami de acelga delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Lo que Causa el Lumami de acelga using 22 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
No sabía que nombre ponerle al plato jeje y la verdad no sabia que haría hasta que lo termine. La idea fue aprovechar todos esos restos de comida que me quedaban y preparar algo rico. Además quería aprovechar la acelga, compramos 1 mata para hacer tortillas y era gigante (me salieron 5 normales jaja) #delantaldorado . Marque todo lo que tenía como resto y reutilice.
Ingredients and spices that need to be Take to make Lo que Causa el Lumami de acelga:
- Tortilla de acelga
- Acelga (restos o 1 mata si compras)
- 2 huevos
- Sal
- Causa (o seudo causa)
- 2 papas cocidas (restos)
- 1 limón
- 1/2 ají amarillo (restos)
- 1/4 cebolla morada (restos)
- Atún (restos o 1 tarro)
- Mayonesa
- 1 palta
- Sal, curry, pimienta, ajo
- Rollito de acelga (tipo niños envueltos)
- 4 hojas acelga (restos)
- 1/2 taza arroz (restos)
- 1/4 cebolla morada (restos)
- Sal, pimienta, orégano, ajo en polvo
- 1 cuchara salsa de soya
- 1/4 taza carne de soya remojada (restos)
- Betarraga
- Limón, sal
Instructions to make to make Lo que Causa el Lumami de acelga
- Me quedaba la mitad de 1 cebolla morada grande así que la pique en cubitos, la lave y dividí en 2 partes para la preparación de la seudo causa y para los rollitos de acelga
- Tomamos los restos de acelga, le quitamos el tallo (estos los cortamos en trozos pequeños) y ponemos una olla con agua a hervir. Cuando esté lista el agua, le ponemos 1/4 cuchara de sal y ponemos a cocinar por 10 min. Cuando vayan 5 minutos, retiramos con cuidado 4 hojas para hacer los rollitos. Pasado el tiempo total, botamos el agua y dejamos reposando la acelga.
- Para la tortilla, tomamos la acelga y la juntamos con los huevos y la sal, revolvemos y ponemos en un sartén con un chorrito de aceite. Poner a fuego medio 5 minutos por lados.
- Para los rollitos de acelga: con la cebolla y la carne de soya hacemos un sofrito. Ponemos 1/2 cuchara de sal y condimentos a gustos (yo usé pimienta, orégano y ajo en polvo). Una vez lista la cebolla, le vaciamos el arroz blanco, revolvemos todo y le ponemos 1 cuchara de salsa de soya.
- Luego tomamos las hojas que retiramos primero de la cocción y le ponemos en relleno y hacemos un rollito.
- Para la seudo causa, hacemos un sofrito con la 1/2 de la cebolla restante, el ají amarillo, curry y sal. Trituramos en la minipimer. La papa la hacemos un puré y mezclamos con la pasta anterior y limón. El otro resto de la cebolla lo revolvemos con el atún y mayonesa.
- En un frasco armamos, una capa de puré, una de atún con cebolla, rodajas de palta y luego otra de puré.
- Juntamos todo en un plato y ya podemos disfrutar.
- Otros: le dejo foto de la matita de acelga. Para que vean su tamaño, saque 5 matas normales jajaj
As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and also adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little basically spicy, you can make simple adjustments to achieve this goal. In other words, start making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not need to discover them yet just if you grasp some simple cooking strategies.
This isn't a full overview to fast and also easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Any-night-of-the-week Lo que Causa el Lumami de acelga. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment